+31 (0) 613 232 720 info@moskapel.nl

Mogelijkheden die naadloos aansluiten op uw wensen!

Uw voordelen

Moskapel hanteert een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en adviseert uitsluitend over mogelijkheden die naadloos aansluiten op uw wensen. Zaken als aantrekkelijk, energiezuinig, veilig, duurzaam, vakmanschap en betrouwbaarheid worden hier uiteraard in meegenomen.

Wij komen naar u toe

Dagenlang showrooms af rijden is verleden tijd. Onze adviseur komt persoonlijk aan huis met modellen en brochures om samen te kijken naar de modelijkheden conform uw wensen en/of eisen. De adviseur is op de hoogte van elk technisch detail van de materialen. U hoeft zich slechts te concentreren op het product, terwijl wij het oog scherp houden op kwaliteit en prijs.

 

Minder stookkosten

Verouderde vensters zijn verantwoordelijk voor 30% van het warmteverlies in uw huis. Een kunststof kozijn is opgedeeld in meerdere warmte isolerende vakken en heeft isolerend glas. De invloed daarvan op uw stookkosten is een sterk argument om voor kunststof kozijnen te kiezen.

 

Geen onderhoud

Kunststof kozijnen vergen weinig onderhoud. Behalve af en toe schoonmaken, hoeft u er niets aan te doen. U spaart daarmee veel kosten, werk en ergernis uit.

 

Veilig hang- en sluitwerk

Wij adviseren uitsluitend producten die voorzien zijn van kwalitatief goed en veilig hang- en sluitwerk. Dat is een geruststellend idee.

 

Materiaal keuze

Naast kunststof kozijnen kunt u ook kiezen voor aluminium of hardhouten kozijnen. Als buitenafwerking bij een dakkapel heeft u ook de keus uit verschillende materialen waaronder Keralit, Fortalit, Rockpanel, hout etc.

Een lange levensduur

Kunststof kozijnen zijn duurzaam en worden milieuvriendelijk geproduceerd. Het is een verantwoorde keuze waar u lang plezier aan zal beleven.

 

Een goede investering

Met kunststof kozijnen verhoogt u de waarde van uw huis en verlaagt u uw energierekening. Bovendien neemt uw wooncomfort toe. Kortom u doet een buitengewoon goede investering.

 

Een ruime keuze

Moskapel is geen dealer die zich slechts op een bepaald merk met een bepaald productaanbod richt, maar wij kijken voor u welke leverancier het juiste product met de gewenste specificaties tegen een scherpe prijs kan leveren. U heeft daarom een zeer ruime keuze.

 

Goedkoop

Moskapel beperkt zich tot het noodzakelijke en praktische werk voor advies en montage. U betaalt dus niets teveel.

 

Snel een gespecificeerde offerte

Na overleg over uw wensen en mogelijkheden ontvangt u binnen 48 uur een offerte met foto’s en tekeningen die u een beeld geven van hoe de situatie er – na montage – uit zal zien. De offerte is naar alle kostenposten en werkzaamheden gespecificeerd, zodat u een goed beeld van de kosten hebt. De offerte is daardoor eenvoudig te vergelijken met elders verkregen informatie.

 

Vergunning

Het aanvragen van een vergunning kunt u ook door ons laten regelen. Dit bespaart u veel tijd en moeite als u op zoek gaat naar de juiste documenten.