+31 (0) 613 232 720 info@moskapel.nl

Een schuifpui schept heel veel extra licht in uw woning!

Schuifpuien

Een schuifpui schept heel veel extra licht in uw woning, en bied u een gemakkelijke overgang naar terras, tuin of balkon.

Voorafgaand aan de aankoop van nieuwe kozijnen nemen onze monteurs de maten op voor de bestelling. Tevens kijken zij ook vooraf of er bouwkundige problemen zijn die tot meerwerk kunnen lijden. Tijdens de werkzaamheden zullen zij met u overleggen hoe en wat er in welke volgorde gaat gebeuren zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Het voorbereiden van de montage, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van oude kozijnen, dakkapel of dakbeschot levert afval op dat door ons met eigen transportmiddelen kan worden worden afgevoerd. Tijdens de montage zorgen de monteurs er voor dat u zo weinig mogelijk overlast ondervindt en er geen schade wordt aangericht.

De montage wordt gedaan door monteurs met ruime ervaring in het plaatsen van kozijnen, dakkapellen en schuifpuien.

Na afloop van de montage zal één van de monteurs, samen met u, alle werkzaamheden nalopen om het werk te controleren. Mocht u tijdens de montage behoefte hebben aan contact met uw adviseur dan kan dat.

Uw Moskapel adviseur Egbert Mos

Egbert Mos, uw adviseur, komt vrijblijvend naar u toe met materialen en voorbeelden die aansluiten op uw ideeën en vragen.