+31 (0) 613 232 720 info@moskapel.nl

Uiteraard wilt u “waar voor uw geld”

Prijs en kwaliteit

Uiteraard wilt u “waar voor uw geld”. Maar wat dat bij de aanschaf van bijvoorbeeld een dakkapel precies inhoudt, is niet zo makkelijk te zeggen.

Hebt u liever de laagste aanschafprijs bij de aankoop, of kijkt u over een langere periode naar wat het voordeligst uitpakt. Over een langere periode kan een hogere isolatiewaarde of minder onderhoudskosten er voor zorgen dat de voordeligste dakkapel een andere is dan die met de laagste aankoopprijs.

Maar ook andere factoren kunnen van invloed zijn op de investering die u doet. Een grotere dakkapel kan bijvoorbeeld de waarde van uw huis zo sterk verhogen dat de aanschaf daarvan op de lange termijn aantrekkelijker is dan de aanschaf met goedkoopste aankoopprijs of die met de laagste kosten in de komende tien jaren.

En tenslotte spelen er ook factoren als smaak, bedieningsgemak, uw woongenot en andere zaken die zich niet makkelijk in geld laten vertalen.

De afweging van alle factoren die bij uw keuze een rol kunnen spelen, wordt een stuk gemakkelijk wanneer u onze adviseur erbij roept. Hij kan u op mogelijkheden wijzen die u anders over het hoofd zou zien en hij weet ook waar uw wensen tegen de laagste kosten gerealiseerd kunnen worden.

 

Koopvoorwaarden.

De koopvoorwaarden van Moskapel zijn duidelijk en overzichtelijk en goed leesbaar op één A-4-tje.

In de koopovereenkomst staat welk product (omschreven in de offerte) er wanneer (de gewenste leverdatum) tegen welke prijs (de overeengekomen prijs) aan wie (uw gegegevens) door Moskapel wordt geleverd tegen welke betalingsvoorwaarden (de overeengekomen voorwaarden) en wie waar verantwoordelijk voor is.

Die verantwoordelijkheden hebben te maken met eventuele bouwkundige gebreken, de betalingsverplichting en het geschikt maken van de plaats van installatie.

De betalingsvoorwaarden gaan over de overeengekomen spreiding van de betaling bij aanvang en bij oplevering van de werkzaamheden.

Uw Moskapel adviseur Egbert Mos

Egbert Mos, uw adviseur, komt vrijblijvend naar u toe met materialen en voorbeelden die aansluiten op uw ideeën en vragen.