+31 (0) 613 232 720 info@moskapel.nl
Moskapel

Kunststof dakkapel (in 1 dag geplaatst)

Kunststof of aluminium kozijnen

Kunststof gevelbekleding

Kunststof of aluminium schuifpuien

Kunststof dakramen

Hef- en schuifpuien

Serres- erkers en kleine verbouwingen

Dakkapellen plaatsen in 1 dag
Dakkapellen plaatsen in 1 dag
Dakkapellen plaatsen in 1 dag
Dakkapellen plaatsen in 1 dag

Dakkapellen in 1 dag geplaatst in heel Nederland!

Dakkapellen

Een dakkapel schept licht en ruimte in uw woning en maakt het mogelijk een bruikbare, extra kamer te maken. De meest voorkomende dakkapel is 1,5 meter hoog en 2,5 meter breed en is te verkrijgen voor prijzen tussen de 3.000 en 4.000 euro, afhankelijk van de hellingshoek van uw dak en materiaal voorkeur. Let wel per meter dat uw dakkapel breder is dan 2,5m wordt extra gerekend.

Een dakkapel is in alle gevallen een verstandige investering. De waarde van uw huis is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid bruikbare kamers en het benutbaar vloeroppervlak. Beide nemen toe door het plaatsen van een dakkapel. De dakkapellen zijn er in 3 varianten van goedkoop, tot voordelig en populair.

 

Hout, of kunststof?

Houten dakkapellen
In aanschaf het goedkoopste, houdt wel rekening met bijkomende onderhoudskosten.

Prefab Kunststof dakkapellen
Over een periode van 5-10 jaar berekend is de kunststof dakkapel de voordeligste keuze. Dat komt omdat een kunststof dakkapel goed is geïsoleerd en u geen tot weinig onderhoudskosten heeft. U bespaart door de betere isolatie in doorsnee ca. € 150,- per jaar aan stookkosten.

Er zijn meerdere soorten afwerking mogelijk, zoals Keralit, Fortalit, Rockpanel, Trespa en hout met verschillende prijsniveau’s. Deze soorten hebben allemaal een andere uitstraling.

Om een voor u verstandige keuze te kunnen bepalen, is een gesprek met onze adviseur aan te bevelen.

 

Dakconstructie

Het type dak dat wij toepassen is het zogenaamde “warmdak”. Bij een warmdak is er sprake van een dakopbouw waarbij de isolatie op de dragende contructie ligt. Dit is een groot voordeel t.o.v. een “kouddak”, omdat de kans op condensvorming bij een “kouddak” zéér groot is, maar dit bij een “warmdak” uitgesloten is!

 

Uw Moskapel adviseur Egbert Mos

Egbert Mos, uw adviseur, komt vrijblijvend naar u toe met materialen en voorbeelden die aansluiten op uw ideeën en vragen.